Filters

0 producten gevonden

Alpe schoenen | Made in Spain

Bij merken als Alpe draait het om schoenen die je ook echt graag draagt. Alpe Shoes produceert de schoenen in Spanje, in een fabriek in Santa Cruz del Retamar, een klein dorp nabij Toledo. De ambacht straalt daarom ook van iedere schoen weer af. De productie gebeurd volgens traditionele werkwijze die de tand des tijds heeft doorstaan. Van onze inkopers hebben deze schoenen de goedkeuring als het gaat om kwaliteit en comfort. Nu jij nog!

Alpe woman shoes zijn altijd van nu

De collecties van Alpe worden gekenmerkt door huidige modetrends en de gebruikte materialen zijn altijd van topkwaliteit, waarbij natuurlijke en zachte leersoorten worden gebruikt voor lichte zolen en extra comfort. Alles om die schoen extra speciaal te maken voor jou!

Bestel Alpe schoenen online met gratis verzending

Ook de geweldige collectie van Alpe worden gratis bezorgd in Nederland bij besteding van €99,95 in onze webshop. Met een ruime voorraad in maten en kleuren ( groen, bruin en grijs ) kunnen de schoenen gauw bij je thuisbezorgd worden. Kijk ook eens tussen onze nieuwe collectie instappers voor dames. Of zoek een leuke instapper via onze ballerina's collectie. Heb je andere vragen over onze producten, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filters

Merken

Verwijder alle filters
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.