Floris van Bommel heren | Nijhof Schoenen Hengelo

Wie kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, kiest voor een schoen van Floris van Bommel. Bij Nijhof Schoenen in Hengelo vind je een uitgebreid assortiment Floris van Bommel schoenen die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Of je nu voor casual, sportief of zakelijk gaat, bij Nijhof stopt je zoektocht naar de perfecte schoen. Onze collectie is altijd actueel en gebaseerd op de laatste trends. Schoenen maken of breken je outfit, daarom is kwaliteit ook zo belangrijk. Floris van Bommel begrijpt dit en verwerkt daarom alleen de beste materialen in zijn producten. Heren voelen zich bij ons als een kind in een snoepwinkel. Schoenen in allerlei soorten, maten en stijlen. Kun je niet kiezen? Dan staan onze experts natuurlijk graag klaar met een passend advies. Bekijk onderstaand aanbod voor heren eens:

Floris van Bommel heren

Floris van Bommel is een merk van Nederlandse bodem en staat bekend als een echt familiebedrijf. Het productieproces wordt al jarenlang van vader op zoon overgedragen en gebeurt nog steeds deels met de hand. Veel van de Van Bommel schoenen zijn te herkennen aan hun extravagante uiterlijk. Door het gebruik van verschillende patronen, prints en materialen, zijn het stuk voor stuk unieke stappers. Bedoeld voor jongemannen die er graag stijlvol en hip willen bijlopen. Met een Floris van Bommel in je schoenenkast hoef je nooit meer te twijfelen over je schoenkeuze. Koop je er ook nog eens een bijpassend paar sokken en een riem bij, dan ben jij klaar om fris de deur uit te gaan.

floris van bommel herenschoenen bestellen

Sale | Floris van Bommel voor heren

Zo nu en dan trakteren wij je graag en kun je je Van Bommels ook in de sale scoren. Kwaliteitsschoenen voor een prikkie, zeg daar maar eens nee tegen. De materialen die in de herenschoenen zijn verwerkt, bestaan voornamelijk uit slangen- en krokodillenleer, maar zijn gemaakt van bewerkte runderhuid. Er worden dus geen exotische dieren gebruikt. Alle schoenen worden door creatief directeur Floris van Bommel zelf ontworpen en vergen een hoop kennis en inzicht in de laatste schoenentrends.

Het familiebedrijf is constant bezig met het optimaliseren van het productieproces. Leveranciers moeten op het gebied van arbeidsomstandigheden bijvoorbeeld aan strenge eisen voldoen, en zelf werkt het schoenenmerk uitsluitend met imitatievacht/-bont.

Outlet Floris van Bommel | Schoenen voor heren

We hoeven het eigenlijk niet meer te zeggen: Nijhof Schoenen in Hengelo is dé plek waar heren een perfect paar Van Bommels kunnen scoren. Schoenen zijn onze passie, en dat zie je overal terug. We doen er alles aan om jou tevreden naar huis te laten gaan.

Naast het bezoeken van onze winkel in Hengelo, werkt online bestellen ook heel gemakkelijk. Na ontvangst van betaling heb jij je bestelling binnen twee dagen in huis. Retourneren kan uiteraard ook, het bedrag storten wij dan sowieso binnen 14 dagen weer terug op je rekening.

Heb jij vragen of wil je meer informatie over een van onze producten, mail deze dan naar klantenservice@nijhofschoenen.nl en wij helpen je graag verder.

Floris van bommel heren

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.