Filters

10 producten gevonden

Piedro sport schoenen

Met de nieuwe lijn binnen Piedro, is Piedro sport kinderschoenen juist gericht op de sportieveling. De 100% comfort wat je al gewend bent, maar dan in een sportieve look. Sportief betekent daarentegen niet dat het sportschoenen zijn. De schoenen zijn juist bedoeld voor casual dagelijks gebruik voor een jongen of meisje. Kom ze proberen en passen in onze winkel zodat ze zeker goed passen op de voet van je kind. Voor extra service kun je zelfs gebruik maken van onze eigen podoloog. In onze winkel hebben we altijd de juiste schoenen voor smalle en brede voeten van een merk naar keuze.

Het belang voor het kind staat voorop!

Omdat kinderen nog volop in ontwikkeling zijn, is het belangrijk dat die de basis juist ontzettend belangrijk is voor goede ondersteuning. Piedro kinderschoenen zijn vooral gezond, zodat kinderen volop kunnen rennen, springen en groeien zonder klachten. Niet alleen voor kinderen van belang, maar voor iedereen uiteraard. Daarom is het goed om te weten dat we met een eigen podologie praktijk ons hebben gespecialiseerd in schoenadvies voor de voeten van kinderen.

Piedro sport schoenen bestel je online met gratis verzending

De Piedro schoenen collectie voor dit jaar is ook weer een uitgebreide collectie gemaakt met veel kleur. Ook zijn de schoenen in breedte / wijdte maten leverbaar, maar ook voor smalle voetjes biedt Piedro de juiste pasvorm en altijd gemaakt van de beste kwaliteit. Bekijk ons uitgebreide kinderschoenen collectie met vlotte modellen waar ook jouw kind zich prettig in voelt. Bij besteding vanaf €99,95 hanteren we gratis verzending in Nederland. Meer vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van Nijhof Schoenen.

Filters

Merken

Kleuren

Maten

Maateenheid:

Wijdte

Uitneembaar voetbed

Verwijder alle filters
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.