Filters

8 producten gevonden

Piedro stevige schoenen, sneakers & meer

Sneakers, gympen, boots, slamme of brede schoenen – waar loopt je kind graag mee weg? Op school, in huis, op straat of bij de sportclub: voor elke gelegenheid vind je Piedro schoenen met goede pasvorm die zitten als gegoten. Ontdek ze hier in de webshop van Nijhof Schoenen of in onze winkel in Hengelo. Vijf pluspunten voor het kiezen van Piedro
  • Kwaliteit uit Holland
  • Eerste merk met wijdtematen
  • Oog voor groeiende kindervoet
  • Ruimte voor steunzooltjes
  • Onverslijtbaar en kinderproof

Stoer en sterk uit Holland

Piedro kinderschoenen, de naam klinkt Italiaans. Toch gaat het hier om een topmerk schoenen uit… Nederland! Wist je dat Piedro al bestaat sinds 1957? Het merk staat dan ook echt voor vakmanschap en kwaliteit. In de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw vielen de schoenenmerken in Nederland bij bosjes om. In die tijd leek het ineens te gaan om het goedkoopste schoeisel uit Aziatische streken. Gelukkig blijkt kwaliteit altijd bovendrijven. Daarom levert Piedro nog altijd topschoenen uit eigen land. Bekijk ook de sportieve Piedro sport collectie.

Voorop lopen: dát is Piedro schoenen!

Nederland staat bekend om zijn vernieuwingsdrang en ontwikkeling voor de voet. Piedro loopt daarin beslist voorop. Want het was de eerste fabrikant die begon met wijdtematen voor kinderen. Waar voorheen alles draaide om alleen de lengtemaat, besefte Piedro dat ook elke kindervoet anders is en een passende schoen verdient. En die vind je dus bij Nijhof. Voor kinderen met een duidelijke voor goede en mooie sneaker modellen, bestel dan online en profiteer van gratis verzending vanaf €99,95 met een snelle levering in heel Nederland.

Filters

Merken

Kleuren

Maten

Maateenheid:

Wijdte

Uitneembaar voetbed

Verwijder alle filters
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.