Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Informatie over betalen:

iDEAL

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling. 


PayPal:

Hoe werkt PayPal?

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.
Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.


Creditcard:

Hoe werkt een creditcard?

Een groot voordeel van een creditcard is de mogelijkheid om op internet te betalen voor producten en diensten. Als met een creditcard op internet betaald moet worden voldoen het creditcard nummer en de CVC code op de creditcard. Samen met de naam van rekeninghouder en de verval-datum van een creditcard kan eenvoudig online betaald worden.


Betalen aan de kassa iDEAL Visa MasterCard PayPal VVV Cadeaubon fashioncheque

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.