Filters

17 producten gevonden

Gabor rollingsoft sneakers en schoenen

De lekkerste manier om te wandelen om de stad te verkennen is door het te doen als je er doorheen rolt op je rolschaatsen. En precies die techniek is nu ook toegepast op de nieuwe collectie Gabor rollingsoft sneakers en schoenen. Deze nieuwe Rollingsoft-schoenen combineren de voordelen van een rolschaats met een bijzonder flexibel ontwerp van de zool. Heel innovatief dus! Lopen met alle gemak mét een optimale stabiliteit. Mooi nieuws dus dat ze nu te koop zijn in onze webshop.

Hoe werkt de technologie van het merk Gabor

Door de zool op te bouwen uit meerdere lagen kun je een bijzondere constructie maken. Dit in combinatie met slimme materialen, maakt de schoen uitermate licht en comfortabel. Ook slim, onder de voetboog zit een stabilisator om de afrollende beweging bij het lopen optimaal te geleiden en ondersteunen. Zelfs zijwaartse stapjes voelen stabieler dan ooit! Tip: sommige modellen van Gabor hebben een uitneembaar voetbed, handig als je een eigen orthopedisch zooltje gebruikt.

Gabor rollingsoft sneakers en schoenen - De innovatieve vrijetijdsschoen!

Rollingsoft schoenen combineren een onvergelijkbaar loopgevoel, terwijl het design sportief is. Zo'n heerlijke flexibele zoon moet je natuurlijk eerst even proberen. Daarom nodigen we je van harte uit om deze damesschoenen te proberen in onze winkel. Bekijk onze Gabor Rollingsoft sneakers collectie en sandalen en profiteer van gratis verzending in Nederland vanaf €99,95.

Filters

Merken

Kleuren

Maten

Maateenheid:

Wijdte

Uitneembaar voetbed

Verwijder alle filters
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.