Filters

2 producten gevonden

Toral laarzen en boots - Made in Spain

Combineer waarden zoals elegantie, ambacht, stijl en kwaliteit en je krijgt een Toral schoen. Het merk die het niet nodig vindt om een etiket op de schoen te plakken, omdat het uitgaat van de eigen kracht en onderscheidend vermogen van de herkenbare Toral looks. Tip: draag deze schoenen onder een leuke jurk of jeans.

Bij Toral laarzen en boots draait het eerst om comfort

Maar het belangrijkste blijft het comfort van de schoen. Daarom wordt veel tijd een aandacht geschonken aan de leest. Met een jong en gespecialiseerd team professionals tracht Toral de perfecte schoen voor elke vrouw te maken en aan te passen aan de behoeften gedurende diverse momenten in het leven. Trots mogen we zeggen dat de nieuwste Toral laarzen en boots bij Nijhof Schoenen online en in onze winkel verkrijgbaar zijn.

Bestel je Toral schoenen met gratis verzending

Bij Nijhof Schoenen kun je de nieuwste schoenen bestellen met gratis verzending vanaf €99,95 met snelle levering dankzij een ruime voorraad. Meer weten over onze schoenen? Neem contact op met onze klantenservice. Gek op aanbiedingen? Houd dan zeker onze schoenen sale in de gaten voor de beste acties en de scherpste prijzen.

Filters

Merken

Kleuren

Maten

Maateenheid:
Verwijder alle filters
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.