Filters

Inlegzolen

19 producten gevonden

Een goede inlegzool kopen

Soms kan het heel goed zijn om je bestaande inlegzolen te vervangen door een zool met meer comfort en ondersteuning voor je voet. Je staat er niet bij stil, maar door veel te lopen op verkeerde zolen kun je klanten ontwikkelen aan je voeten of knieën. Een inlegzool die bijvoorbeeld meer de natuurlijke anatomie van de voet volgt, kan bijdragen aan minder klachten en minder pijntjes. In combinatie met de juiste schoen biedt het een prettige demping bij het lopen.

Inlegzool kopen bij voetklachten

Loop of sta je veel, dan zijn de juiste schoenen en inlegzolen natuurlijk nog belangrijker. Goede zolen kunnen je voeten op de juiste plekken ontlasten en de druk beter verdelen. Een bekende klacht is bijvoorbeeld hielspoor. Met speciale zooltjes kun je hielspoor klachten sterk verminderen.

Shop in onze winkel met advies van onze podoloog!

Wil je speciale zooltjes op maat én professioneel aankoop advies in de juiste schoenen? Nijhof Schoenen heeft een eigen podologie afdeling en dat maakt onze winkel vrij uniek. Onze eigen podoloog is gespecialiseerd in het helpen van volwassenen én kinderen. Maak gerust een afspraak als je in onze winkel bent of bel ons via 074 - 2914085.

Filters

Merken

Kleuren

Maten

Maateenheid:
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.