Filters

Spuitbussen

14 producten gevonden

Collonil impregneerspray voor schoenen

Shop online de hoogwaardige Collonil shoenenspray bij Nijhof Schoenen en verleng de levensduur van je schoenen aanzienlijk. De producten van Collonil zijn één van de beste in de markt en worden geadviseerd door de bekende schoenproducten en merken. Ze bieden bescherming tegen water en vocht en bieden bescherming van het materiaal van dure leersoorten of textiel.

Tips gebruik van impregneerspray voor schoenen

Voordat je schoenenspray gebruikt is het verstand je schoen schoon te maken. Hiervoor adviseren wij een schoenen borstel of gum, vooral bij suède schoenen een must! Maak de oppervlak eerst goed schoon en vrij van vuil en andere resten en spuit de schoenen in met één van onze diepwerkende Collonil impregneerspray voor schoenen.

Collonil spray ter voorkoming van verkleuring

Wij adviseren Collonil spray voor alle schoenen regelmatig te gebruiken om verkleuring bij suède schoenen te voorkomen. Vooral zwart en donker bruin hebben last van verkleuring na verloop van tijd. Wil je liever nieuwe onderhoudsvrije schoenen? Kies dan voor leren schoenen. Bestellen kan direct online met gratis verzending vanaf €99,95 in Nederland. Voor meer vragen over de verzorging van je schoenen, neem contact op met onze klantenservice. Abonneer ook op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen.

Filters

Merken

Kleuren

Maten

Maateenheid:
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.